Order- en verzendbevestiging
Nadat je een order hebt geplaatst op onze webshop, krijg je een orderbevestiging via de mail. Nadat je bestelling door ons is verzonden krijg je ook nog eens een mail met daarin de Track and Trace voor de bestelling. Hiermee kun je de bestelling volgen. Hou dit regelmatig in de gaten. Neem gelijk contact met ons op als de status van de tracking niet verandert.

Levertijd
De levertijd voor alle producten die we in Nederland op voorraad hebben bedraagt 1 werkdag. Tijdens deze piekperiode kan het wat langer duren. Hou hier rekening mee en blijf altijd je track and trace in de gaten houden. Al onze meubels zijn uniek en handgemaakt. De levertijd voor al deze producten bedraagt daarom tussen de 2 tot 4 weken.

In welke landen leveren wij?
Op dit moment leveren wij alleen in de Benelux. 

Verzendkosten
Voor alle orders tot € 40 bedragen de verzendkosten € 4,95.
Alle orders boven de € 40 worden GRATIS verzonden
    Retourvoorwaarden
    90% van onze klanten geeft aan dat ze niets anders meer willen, nadat ze hun Holtaz producten hebben ontvangen. Het kan natuurlijk gebeuren dat je het toch niet mooi vindt. Je kan het product dan binnen 14 dagen retourneren bij ons. De retourkosten zijn bij ons altijd voor rekening van de klant. Denk met ons mee aan het milieu. 

    Terugbetalingen
    Nadat je retourzending bij ons is aangekomen, controleren we deze. Wij vragen je om netjes met het product om te gaan. Producten die beschadigd zijn, vlekken hebben of andere mankementen bevatten worden niet geaccepteerd als retour. Na goedkeuring van je retour zullen we binnen 3 werkdagen het betaalde bedrag terugstorten op je rekening.