holtaz houtambacht meubels online bestellen

De geschiedenis van onze productie begon in 1907.

Al die tijd hebben wij met de hand houtproducten gemaakt.

In tegenstelling tot andere producties worden onze producten tot op heden uitsluitend van massief hout gemaakt.

Wij maken geen meubels van planken. Wij gebruiken meestal eiken, beuken en essen van hoge kwaliteit. Wij maken ook kleinere producten van esdoornhout, lindehout en walnoothout.

Producten voor de tuin zijn meestal gemaakt van naaldhout: larikshout, sparrenhout, grenenhout.

Wij beheersen het hele productieproces: wij halen het hout uit het bos, kappen het zelf en drogen het vervolgens in speciale drooginstallaties die apart zijn aangepast voor hard- en zachthout.

Onze timmerwerkplaats heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld; u vindt er tientallen jaren oude machines maar ook moderne CNC-freesmachines. Daardoor kunnen wij aan de meeste behoeften van onze klanten voldoen.

We produceren vooral voor individuele klanten, meubelmerken, maar we hebben ook onze eigen producten onder het merk Holtaz.

Wanneer u producten uit onze schrijnwerkerij koopt, bent u er altijd zeker van dat het een origineel, handgemaakt product van echt hout is.

Als u gekleurd hout nodig heeft, geen probleem, wij hebben twee eigen lakinstallaties.

Wij werken individueel met onze klanten, dus als u niet iets vindt dat bij u past of als u een eigen kleinere of grotere collectie wilt creëren, neem dan gerust contact met ons op.