We bieden uitgebreide diensten op het gebied van houtverwerking. Kennis, professionaliteit, maar vooral de juiste apparatuur stellen je in staat om duurzame oplossingen voor jouw huis en tuin te creëren. De zagerij en droogruimte zijn plaatsen waar het hout goed wordt voorbereid voor verdere verwerking. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het hele proces en elk van de elementen ervan onder de juiste omstandigheden plaatsvinden, omdat de duurzaamheid van het eindproduct ervan afhangt. Het aanbod van houten meubelen breidt zich voortdurend uit, omdat we constant proberen ons bedrijf te ontwikkelen. Daarnaast realiseren we individuele opdrachten, omdat we de creativiteit van onze klanten waarderen.

Massief houten meubelen
Massief houten meubelen zijn niet alleen een natuurlijke oplossing, maar vooral ook een manier om elegantie toe te voegen aan jouw ruimte. Steeds meer mensen waarderen oplossingen die vrij zijn van plastic of metaal, omdat ze een gevoel van gezelligheid en een heerlijke geur van hout mogelijk maken.

Houten meubelen zijn een duurzaam product dat bij goed onderhoud vele jaren meegaat. Het aanbod wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe producten, waarmee je naar eigen inzicht een individuele set houten meubelen kunt samenstellen. Houten meubelen zijn comfortabel en gemakkelijk schoon te maken, terwijl het onderhoud zelf geen speciale inspanningen vereist. Door hun duurzaamheid en de mogelijkheid om extra kussens of andere accessoires te kopen, passen ze echter perfect in elke ruimte.

Tuinmeubilair
Een plek om te ontspannen is een verplicht element in elke tuin. Door een ruimte te creëren waarin rust zo comfortabel mogelijk zal zijn, kan niet alleen alles er mooi uitzien, maar vooral ook comfortabel zijn. Tuinmeubelen zijn van hout, wat een ander natuurlijk element is voor deze ruimte, waardoor het perfect in de uitstraling van de hele tuin past. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat je tijdens de rust maximaal comfort kunt bieden. Houten tuinmeubelen zijn eenvoud, natuur, maar tegelijkertijd een tijdloze oplossing die in elke stijl past. Met het tuinmeubilair aanbod kun je kant-en-klare sets kopen en jouw eigen individuele creëren. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn, dus we zijn er zeker van dat ze aan al jouw verwachtingen zullen voldoen.

Timmerwerkplaats
De timmerwerkplaats is een plek waar echte wonderen gebeuren. We zijn in staat om iets buitengewoons te maken van een stuk hout. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de geselecteerde materialen van de hoogste kwaliteit zijn, omdat ze het effect bepalen dat kan worden bereikt. De timmerwerkplaats is een combinatie van kennis, passie en een verlangen naar continue ontwikkeling. Wij zijn professionals voor wie elke bestelling een nieuwe uitdaging is. Professionele tools, kennis en vooral focus op continue ontwikkeling stellen ons in staat om trends te volgen, maar tegelijkertijd technieken te gebruiken die een maximale duurzaamheid van producten garanderen.

Zagerij en houthandel
We hebben onze eigen zagerij, die niet alleen de primaire bewerking van hout mogelijk maakt, maar bovenal in staat is om voor elk element de juiste vorm of profiel te geven. Een houtmagazijn is niet alleen een ruime keuze aan producten voor verschillende doeleinden. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het aangeboden hout van de hoogste kwaliteit is. We zijn ons er terdege van bewust hoe de houtsoort en de verwerking ervan de duurzaamheid beïnvloeden. We bieden deskundig advies bij het nemen van beslissingen over het kiezen van het beste product. Daarnaast bieden we individuele diensten met betrekking tot de werking van de zagerij en het houtmagazijn. We opereren volledig, wat volledige klanttevredenheid mogelijk maakt.

Droger
Het proces van het drogen van hout en het voorbereiden voor verdere verwerking is een uiterst belangrijk punt in de hele activiteit. Hiermee kun je de koers bepalen, controleren hoe het hout zich gedraagt, maar vooral onregelmatigheden detecteren en elimineren. De hout droog ruimte is een professionele uitrusting, ervaring en kennis van het servicepersoneel en daarmee een garantie voor volledige klanttevredenheid.